Scroll Top

Anne-Marie van Steenbergen

Op zondag 29 september 2019 is tijdens de Elitekeuring in Ebbs, in de ‘Gästeklasse’ voor Haflingers uit het buitenland, aan de driejarige Anne-Marie van Steenbergen het Elitepredicaat toegekend.

Op de NHPS-keuring in Houten had ze al haar punten hiervoor behaald (7,9), maar de definitieve toekenning vond nu plaats (ze moet nog wel de Verrichtingsproef -Leistungsprüfung- afleggen).

Volgens de jury wist ze te overtuigen in haar bewegingen, die goed, correct, elastisch en met veel onderbreng waren. Ze werd omschreven als een merrie met een mooi uiterlijk, met een mooie kleur en correcte bewegingen.

Het NHPS feliciteert de familie Van der Es hartelijk met dit prachtige resultaat!

Copyright foto’s: NHPS
Regels voor het gebruik van foto’s: Het is niet toegestaan de getoonde foto’s op te slaan om ze daarna te publiceren, op welke media dan ook. Wilt u foto’s plaatsen, is het mogelijk deze te bestellen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.