Fokkerij

Sport

Recreatie

Op zaterdag 7 maart as. is het zover, onze jaarlijkse hengstenkeuring. Naast de hengstenkeuring en de show voor reeds gekeurde hengsten is er dit jaar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de selectie voor de Weltausstellung.

Voor de hengstenkeuring zijn een tweetal hengsten aangemeld: een 3-jarige hengst uit de A-lijn en een 4-jarige hengst uit de N-lijn. Hiernaast is er een drietal hengsten, welke reeds bij een ander stamboek gekeurd zijn, aangemeld voor erkenning: een 3-jarige hengst uit de N-lijn, een 4-jarige hengst uit de A-lijn en een 5-jarige hengst uit de A-lijn. Verder komen er nog drie hengsten voor erkenning via onze Belgische zustervereniging, het BTH: een 3-jarige uit de A-lijn, een 3-jarige uit de W-lijn en een 6-jarige uit de ST-lijn.

Voor de show van goedgekeurde hengsten zijn twaalf hengsten aangemeld. Deze zullen zich afwisselend aan de hand of onder het zadel laten zien.

Voor de selectie voor de Weltausstellung komen een tiental merries. Vijf 3-jarigen welke vooraf aan de selectie aan de stamboekopname deel zullen nemen, twee 2-jarige merries, één jaarling en twee oudere merries.

Klik hier voor begintijd en locatie.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.