Fokkerij

Sport

Recreatie

Dit jaar zal de keuring er iets anders uit zien dan u gewend bent. De keuring zal dit jaar op één dag gehouden worden en wel op zaterdag 15 augustus bij de Zilfia’s Hoeve in Houten.

Volgens de protocollen van de Koepel Fokkerij welke zijn opgesteld in samenwerking met het Ministerie van LNV mogen alleen de noodzakelijke dingen doorgevoerd worden op de keuringen deze zomer en dit alles volgens een strikt tijdsschema waarvan niet afgeweken kan worden.

De keuring zal alleen bestaan uit de volgende zaken:

  • Stamboekopnames voor 3-jarige of oudere merries
  • Herbeoordeling 4 of 5-jarige merries
  • Jaarlingsbeoordeling wanneer gewenst (eventueel ook voor tweejarige merries)
  • Verrichtingsproef
  • Verplichte beoordelingen nodig voor registratie

Als u een paard heeft wat hiervoor in aanmerking komt dan kunt u het paard inschrijven via het formulier op onze website. Wanneer u vragen heeft of het nodig is uw paard hiervoor aan te melden; neem dan contact op met het secretariaat.

Inschrijven kan tot en met 20 juli! Het formulier voor het inschrijven vind u hier.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.