Fokkerij

Sport

Recreatie

Door alle maatregelen rondom het coronavirus was het helaas niet mogelijk om dit jaar een keuring te houden zoals u van ons gewend bent. Volgens de geldende protocollen waren enkel de strikt noodzakelijke zaken toegestaan. Op 15 augustus hebben wij dan ook één keuringsdag gehouden met enkel stamboekopnames, jaarlingsbeoordelingen en een tweetal Leistungsprüfungen. Plaatsing van de paarden was niet toegestaan vandaar dat een uitslag niet voorhanden is.

De resultaten van de Leistungsprüfung en de stamboekopnames zijn wel beschikbaar via deze link. 

Voor de foto’s klik hier.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.