Fokkerij

Sport

Recreatie

Vrijdag 29 januari was er een online vergadering van het HWZSV met hierin aandacht voor de Weltausstellung. Zoals helaas te verwachten was is er besloten om het WT van 2021 af te zeggen. Dit omdat er op dit moment geen zekerheid gegeven kan worden of dit in juni door zou kunnen gaan. Dat zorgt ervoor dat de organisatie geen mogelijkheid zag om verder door de gaan met het organiseren van de Weltausstellung.

Er is tegelijkertijd besloten om het vijfjaarlijkse ritme weer op te pakken, de volgende Weltausstellung zal dus in 2025 zijn.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.