Veulen- beoordelingsdagen

April van 't Jentink2

Omdat het nog steeds niet te voorzien is of het deze zomer mogelijk is om een keuring te houden zoals we vanuit het verleden gewend zijn hebben we, net als vorig jaar, besloten wederom twee dagen te organiseren om veulens te beoordelen en chippen. Zoals bij de meeste mensen bekend zal zijn is een beoordeling verplicht voor een volledige inschrijving in het stamboek. Vandaar de vraag aan een ieder om zoveel mogelijk de veulens te laten zien tijdens één van deze dagen. 

Op zaterdag 26 juni zal er een dag in Zuid Nederland zijn, met – afhankelijk van de opgave –  waarschijnlijk een drietal locaties. Een week later, op 3 juli zal er eenzelfde dag zijn voor Noord Nederland met waarschijnlijk een vijftal locaties.

Een ieder die één of meerdere veulens aangemeld heeft voor registratie zal volgende week persoonlijk bericht ontvangen met een voorlopige indeling van deze veulens bij één van de locaties. Verdere informatie zal via die weg en op een later moment volgen. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.