Zomerkeuring 2021

201A0349

De weergoden waren ons iets minder goed gezind dan bij de veulenbeoordelingsdagen, desondanks waren we erg blij dat het mogelijk was om een keuring te houden in deze tijd, zij het met een extra maatregel hier en daar.

Beide dagen waren voor ons dan ook als vanouds. En het grote compliment van onze Tiroolse vrienden wat de kwaliteit van de paarden aan gaat, mogen alle deelnemers in hun zak steken.

Dank aan allen voor de twee prachtige dagen en de prettige sfeer onderling!

De uitslagen kunt u alvast hier vinden.

De foto’s kunt u alvast inzien op de website van onze fotograaf, Marlies Trap, klik hiervoor op de linkjes hieronder:

Foto’s vrijdag

Foto’s zaterdag

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.