NHPS Haflinger Event 2022

thumbnail_04E8C88DAAC34B7AAB5E1D7734D25B06

Op 10-11-12 juni 2022 gaan wij weer grandioos van start met een verfrissend en spectaculair programma. We zullen dan weer te gast zijn op de prachtige accommodatie van Ruitersportcentrum Meulendijks in Heeze. En hebben diverse nieuwe clinics op de agenda staan! Zo hebben we een Cross Derby toegevoegd naast de cross clinic. Deze wedstrijd wordt verreden als een twee fasen parcours bestaande uit springhindernissen en cross hindernissen. De Derby wordt indoor gereden en er wordt verplicht gereden met instructie/begeleiding, een bodyprotector en goede bescherming voor je paard. Naast de Cross Derby kun je dit jaar ook kennis maken met Working Equitation en wedstrijd gericht een kür op muziek rijden. Het is natuurlijk ook mogelijk om mee te doen met de vertrouwde clinics zoals de spring clinic onder leiding van Joni Vollenberg, schrik training met Jos Tromp, dressuur clinic met Jan Rensen of de gave cavaletti clinic van Sophie Schoonwater. En ga jij tussendoor ook nog voor een rondje barrel race of ga je voor de winst bij de vaardigheid? Kortom weer een fantastisch weekend! Ook zal het overnachten in een tent, camper of caravan weer een mogelijkheid zijn. Gaan we weer gezellig bingoën en heerlijk barbecueën met z’n allen. Wij hebben er zin in en zijn vastberaden er een succes van te maken met z’n allen. Uiteraard wel met de geldende Coronamaatregelen. Wij gaan er vanuit dat een ieder hier zijn verantwoordelijkheid voor neemt en zich hier ook netjes aan houdt.

LET OP! Je aanmelding geldt voor jou en je paard als combinatie. Het is bij afmelding dus niet mogelijk om je startplaatsen te verkopen of je stal te verhuren.

Schrijf je snel in via het inschrijfformulier!! https://nhps.nl/…/inschrijfformulier-haflinger-event/

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.