NHPS Keuringsdagen 2022

201A9546

Ook in 2022 zullen er weer keuringsdagen gehouden worden. Op dit moment is het nog afwachten of de keuringsdagen, i.v.m. de corona maatregelen, op de gebruikelijke manier kunnen plaatsvinden. We zullen iedereen hier uiteraard tijdig over informeren.

Hengstenkeuring

De hengstenkeuring zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022, bij manege Groenewoude in Woudenberg. De keuring is voor hengsten van 3 jaar of ouder. Ook is het mogelijk om uw reeds goedgekeurde hengst te tonen in het showblok, maar dit is nog onder voorbehoud van eventueel geldende corona maatregelen. Inschrijven voor de hengstenkeuring en/of het showblok is z.s.m. mogelijk via de website.

Let op! Hengsten mogen niet geschoren zijn en alleen voor op ijzers staan.

Zomerkeuring

Onze jaarlijkse zomerkeuring staat voor volgend jaar gepland op 12 en 13 augustus 2022. Zoals het er nu naar uit ziet beginnen we op vrijdag 12 augustus met de jeugd: de jaarlingen, tweejarigen en driejarigen. Op zaterdag 13 augustus volgen dan de veulens en de oudere merries.

De keuring zal komend jaar niet plaatsvinden op de Zilfia’s Hoeve te Houten. De nieuwe locatie en het programma volgen later.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.