Hengstenkeuring 2022

o_1da1k6od71bq71gerkuj1u8510tc2e

Onze jaarlijkse hengstenkeuring staat gepland voor zaterdag 5 maart, bij Manege Groenewoude te Woudenberg. Voor nu zijn we in positief gestemd en gaan er vanuit dat alles door kan gaan zoals vanouds. Naast de hengstenkeuring is er voor de goedgekeurde en erkende hengsten van het NHPS is er uiteraard ook weer een showblok om uw hengsten aan het publiek te kunnen tonen.

De keuring zelf zal starten om 13:00 uur bij Manege Groenewoude (Ekris 38 Woudenberg). We beginnen met een tweetal hengsten voor erkenning. Zij zullen eerst buiten op het harde beoordeeld worden en hierna in de binnenbak. Na de keuring van dit tweetal volgt een hengstenshow. 

Ten slotte nogmaals de herinnering dat paarden voor de keuring niet geschoren mogen zijn en enkel voor op ijzers mogen staan!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.