Fokkerij

Sport

Recreatie

Het NHPS zet zich niet alleen in voor de fokkerij van Haflingers maar promoot en ondersteunt juist ook het gebruik van de Haflinger in al zijn vormen. Gebruiken van de Haflinger in alle sportdisciplines en voor recreatiedoeleinden.

Binnen het NHPS is er de Werkgroep Sport die zich bezighoudt met het organiseren van wedstrijden, waarbij een ieder zijn/haar richting van de paardensport kan beoefenen: dressuur / springen / mennen / western / enz.

Het NHPS heeft voor de organisatie van wedstrijden waar winstpunten gereden kunnen worden een licentie bij de KNHS. Wij bieden ook de mogelijkheid om wedstrijden te rijden zonder startkaart. Om te zien waar je staat in de dressuur bijvoorbeeld of gewoon om dat je dat een keer leuk vindt.

Een mooie combinatie van Sport en Recreatie is het Haflinger Event, drie dagen volop Haflingerplezier!
Dressuur- men- en springwedstrijden; diverse clinics; bixieproeven en spellen voor kinderen; shownummers en nog veel meer!

Zo zie je dat Sport en Recreatie dicht bij elkaar kunnen liggen.

Meer informatie over wedstrijden en reglementen vind je op de website onder het kopje ‘Rij- en menvereniging’.

Contactpersonen Werkgroep Sport en Recreatie:
Hariëtte van den Berg
E-mail: wedstrijden@nhps.nl

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.