Fokkerij

Sport

Recreatie

Ik ben Vera Grevelink zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Practice to Perform.

Ik ben een enthousiaste instructrice en amazone. Ik heb de opleiding niv. IV Dressuur en springen afgerond op het NHB-Deurne en de Stoas hogeschool.

Daarnaast heb ik vele paarden opgeleid van niets naar internationaal niveau in de eventing en dressuursport. Op wedstrijden ben ik internationaal CIC4* eventing, Z springen en ZZL dressuur geklasseerd.

Ik heb vele “project”paarden weer het vertrouwen en plezier terug gegeven in het rijden en in de omgang. Van niet meer bij in de stal kunnen komen tot en met in complete paniek raken tijdens het rijden.

Zowel in de training van de paarden als bij de ruiters staat bij mij vertrouwen en plezier voorop! Het moet leuk zijn door duidelijk te zijn naar je paard is het voor jullie allebei leuk. Dat pas ik toe in mijn lessen, ik ben actief als dressuur spring en eventing instructrice! En daarnaast geef ik ook met heel veel plezier clinics.

Met de training houd ik van afwisseling daar hoort cavaletti ook bij dit kan je op zo ontzettend veel manieren toepassen. Voor beter lichaamsgebruik, voor meer gymnastische waarde  als je wil afwisselen maar springen een brug te ver is en voor de coördinatie van zowel paard als ruiter.

Ik hoop dat ik jullie met een grote glimlach weer naar huis zullen gaan met een rugzakje vol tips om thuis mee aan de slag te gaan.

Ook kun je bij mij terecht voor maatwerk rijlaarzen.

Wil je meer weten over mij en wat mij bezig houd kijk dan op www.practicetoperform.com

Tot ziens op het Haflinger Event

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.