Laden Evenementen

Evenementen in april 2022

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Kalender van Evenementen

Kalender van Evenementen
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Voor meer informatie:

bij wedstrijden mail naar: wedstrijden@nhps.nl

bij overige evenementen of bijeenkomsten naar: info@nhps.nl

Op zaterdag 18 juni 2022 vindt de jaarlijkse veulencheckdag plaats. Op deze dag kunt u uw veulen laten chippen en wordt uw veulen beoordeeld door de NHPS juryleden. Ook wordt er van ieder veulen een DNA-monster genomen d.m.v. het trekken van een aantal haren uit de manen. Het veulen moet samen met de moeder aanwezig zijn.

Evenals voorgaande jaren is er ook weer de mogelijkheid uw veulen te laten chippen tijdens de keuring op zaterdag 13 augustus 2022, echter veulens geboren voor 1 maart 2022 moeten op de veulencheckdag beoordeeld en gechipt worden, zodat er tijdig een paspoort afgegeven kan worden.
Voor inschrijving van een merrieveulen in Grundbuch I, zal het merrieveulen samen met de moeder op de keuring in augustus gepresenteerd moeten worden.

 

U kunt uw veulen voor de veulencheckdag aanmelden t/m zondag 5 juni a.s. door een mail te sturen naar het secretariaat met vermelding welk(e) veulen(s) u wilt laten chippen en beoordelen en naar welke locatie u wilt komen.

Op de veulencheckdag hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • het originele dekbewijs / geboortebericht – Denkt u eraan dit mee te brengen, wanneer u het origineel nog niet heeft ingestuurd.
  • Paspoort van de merrie.

 

De locaties waar veulens op 18 juni 2022 gechipt kunnen worden zijn:

  • Familie van den Berg, Boerenweg 78 in Arcen
  • Familie Doeze Jager, Kerkstraat 6, in Elst (OB)
  • Familie Bouw, Achterduijst 2 in Nijkerk

 

Het definitieve programma zal afhangen van de opgave maar naar verwachting zullen we ’s ochtends beginnen in Arcen. Eind van de ochtend/begin van de middag zijn we vervolgens in Elst en we sluiten de dag af in Nijkerk.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.