Een belevenis voor jong en oud

Haflinger Event

HAFLINGER EVENT 2022
Wat hebben we een fantastisch Haflinger-Event gehad afgelopen september 2021! Na een jaar met vele veranderingen en coronamaatregelen waren we toe aan een weekend dat ons allen verbindt. En wat zijn we als organisatie ongelofelijk trots en blij dat wij dit jaar toch weer een nieuwe editie van het Haflinger Event hebben mogen neer zetten. En wat was het fantastisch dat jullie er bij waren.

Op 10-11-12 juni 2022 gaan wij weer grandioos van start met een verfrissend en spectaculair programma. We zullen dan weer te gast zijn op de prachtige accommodatie van Ruitersportcentrum Meulendijks in Heeze. En hebben diverse nieuwe clinics op de agenda staan!

Zo hebben we een Cross Derby toegevoegd naast de cross clinic. Deze wedstrijd wordt verreden als een twee fasen parcours bestaande uit springhindernissen en cross hindernissen. De Derby wordt indoor gereden en er wordt verplicht gereden met instructie/begeleiding, een bodyprotector en goede bescherming voor je paard.

Naast de Cross Derby kun je dit jaar ook kennis maken met Working Equitation en wedstrijd gericht een kür op muziek rijden. Het is natuurlijk ook mogelijk om mee te doen met de vertrouwde clinics zoals de spring clinic onder leiding van Joni Vollenberg, dressuur clinic met Jan Rensen of de gave cavaletti clinic van Sophie Schoonwater. En ga jij tussendoor ook nog voor een rondje barrel race of ga je voor de winst bij de vaardigheid? Kortom weer een fantastisch weekend!

Ook zal het overnachten in een tent, camper of caravan weer een mogelijkheid zijn. Gaan we weer gezellig bingoën en heerlijk barbecueën met z’n allen. Wij hebben er zin in en zijn vastberaden er een succes van te maken met z’n allen.

Uiteraard wel met de geldende Coronamaatregelen. Wij gaan er vanuit dat een ieder hier zijn verantwoordelijkheid voor neemt en zich hier ook netjes aan houdt.

LET OP! Je aanmelding geldt voor jou en je paard als combinatie. Het is bij afmelding dus niet mogelijk om je startplaatsen te verkopen of je stal te verhuren.

 

NHPS Haflinger-Event Kampioenen

Dit jaar is ook weer een mogelijkheid om mee te doen met de diverse kampioenschappen. Zo kan je kans maken om dressuur kampioen te worden of all round men kampioen van NHPS Haflinger Event 2022!

Wat moet je hiervoor doen ? Via het inschrijfformulier NHPS Haflinger-Event Kampioen geef je aan dat je mee wilt doen, in welke klasse je rijdt, volwassenen of jeugd, knhs of stamboekklasse. De kosten zijn € 5,- per combinatie.

Let op! Je maakt alleen kans als je ingeschreven bent voor het kampioenschap!

Het kampioenschap is onderverdeeld in onderstaande:

* Overall kampioenschap dressuur volwassenen (de beste over de 4 dressuur proeven van de vrijdag en zondag)
* Overall kampioenschap dressuur jeugd (de beste over de 4 dressuur proeven van de vrijdag en zondag)
* Allround kampioenschap mennen (dressuurproef, bestgaand en vaardigheid worden samengevoegd)
* Beste combinatie jonge paarden proef
* Beste spring combinatie (snelste tijd en foutloos)
* Beste cross derby combinatie
* Beste vaardigheid combinatie onder het zadel
* Beste barrelrace combinatie
* Beste combinatie bestrijgaande onder het zadel

De huldiging zal plaatsvinden op de zondag na de rubriek bestrijgaande onder het zadel. De huldiging is te paard in wedstrijd tenue. Indien je niet aanwezig bent bij de prijsuitreiking kun je geen aanspraak meer maken op je gewonnen prijs.

VRIJWILLIGERS
Zonder vrijwilligers is het opstarten en uitvoeren van dit evenement onmogelijk. Ook de vrijwilligers die zich al opgegeven hebben willen zo af en toe eens kunnen genieten van al het moois wat er is georganiseerd. Er is dus altijd ruimte en vraag voor extra vrijwilligers die willen helpen dit evenement naar een hoger niveau te tillen. Vele handen maken licht werk !

Wij willen u daarom vragen of u ons wilt helpen voor een zelf aan te geven duur. Vergeet dus niet te melden op welke dagen en tijdstippen u graag wilt helpen. U kunt dit vermelden op het inschrijfformulier of aanmelden via: info@haflinger-event.nl

SPONSOREN
Een evenement als dit is niet mogelijk zonder sponsoren. Dit is op meerdere manieren mogelijk. Ook is het mogelijk om met een stand aanwezig te zijn op het Haflinger-Event. Weet u nog iemand die wil sponsoren of wilt u zelf sponsoren dan is dit uiteraard van harte welkom.

Voor meer informatie voor sponsoren: dianarezel@hotmail.com

OVERNACHTING
Het Haflinger-Event biedt de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag nacht te overnachten in een tent, caravan of camper op het terrein van Ruitersportcentrum Meulendijks. Graag op het inschrijfformulier aangeven op welke manier je wilt overnachten en met hoeveel personen. Indien je gebruik wilt maken van de stroom faciliteiten dien je dit aan te geven op het inschrijfformulier, hier wordt een kleine bijdrage voor gerekend. Er zijn wc en douches aanwezig.

TERUGBETALING INSCHRIJFGELDEN
Voor alle onderdelen (dat betekend voor alles wat er op het Event plaatsvindt en je je aangemeld hebt) tijdens het Event die geen deel uitmaken van KNHS wedstrijden geldt dat er vanaf 01-04-2022 geen terugbetaling zal plaatsvinden bij volledige of gedeeltelijke afmelding. Voor de KNHS wedstrijden gelden de regels vastgesteld door het KNHS.

VRAGEN ?
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen info@haflinger-event.nl

Via de website en onze facebook pagina zullen we je zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Het inschrijfformulier voor het Haflinger Event 2022 kun je vinden door hier te klikken.

 

Voor meer informatie of vragen over het Event:

info@haflinger-event.nl

 

Het inschrijfformulier voor het Haflinger Event 2022 kun je vinden op de onderstaande link:
Ga hier naar het inschrijfformulier

Wil je ook lid worden van het NHPS zodat we mooie en leuke dingen voor iedereen kunnen organiseren? Informatie en aanmelden bij het secretariaat: info@nhps.nl of tel. 0543 562350
Een link naar inschrijfformulier voor het lidmaatschap vind je op de homepage van de website.

Lidmaatschap NHPS

  • Er is een onderscheid in een lidmaatschap puur voor gebruikers en lidmaatschap voor fokkers en gebruikers.

Basislidmaatschap (kosten 2020 € 45,-) voor:

  • Leden die zeker niet willen deelnemen aan keuringen, geen veulen willen fokken, maar alleen willen deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport en recreatie en voorlichtingsbijeenkomsten. Men wordt dan geen lid van het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol en kan geen paard laten registreren. Wanneer men kiest voor het basislidmaatschap is men wel volwaardig lid van het NHPS. Basisleden hebben bij ledenvergaderingen stemrecht over alle zaken van de vereniging, behalve over specifieke fokkerij-aangelegenheden. Dit is voorbehouden aan leden met een basislidmaatschap + lidmaatschap HPT.

Basislidmaatschap + lidmaatschap HPT (kosten 2020 € 80,-, inclusief blad Haflinger Pferde) voor:

  • Leden die paarden willen registreren bij het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol, een veulen willen fokken, paarden willen laten opnemen in het stamboek of deelnemen aan keuringen. Vanzelfsprekend kan men ook deelnemen aan alle verdere activiteiten van het NHPS.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.