Een belevenis voor jong en oud

Haflinger Event

HAFLINGER-EVENT 10-11-12 september 2021

HAFLINGER EVENT 2021
Wat zijn we als organisatie ongelofelijk trots en blij dat wij dit jaar toch weer een nieuwe editie van het Haflinger Event neer mogen zetten. Ook dit jaar zullen we te gast zijn op de prachtige accommodatie van Ruitersportcentrum Meulendijks in Heeze.

Helaas nog met Coronamaatregelen waardoor er geen overnachting op het terrein mag plaatsvinden. Ook zal de BBQ en de Bingo dit jaar niet door gaan. Maar de wedstrijddagen en clinicdagen kunnen door gaan !!

Uiteraard met de geldende Coronamaatregelen. Wij gaan er vanuit dat een ieder hier zijn verantwoordelijkheid voor neemt  en zich hier ook netjes aan houdt.

LET OP! Je aanmelding geldt voor jou en je paard als combinatie. Het is bij afmelding dus niet mogelijk om je startplaatsen te verkopen of je stal te verhuren.

NHPS Haflinger-Event Dressuur Kampioen

Ook dit jaar hebben we besloten van de dressuur wedstrijden een kampioenschap te maken. Degene die over de 4 proeven de beste resultaten heeft wordt Kampioen van het NHPS Haflinger Event !

Wat moet je hiervoor doen ? Via het inschrijfformulier NHPS Haflinger-Event Kampioen Dressuur geef je aan dat je mee wilt doen, in welke klasse je rijdt, volwassenen of jeugd, knhs of stamboekklasse.
De kosten zijn € 5,- per combinatie.

Het kampioenschap is onderverdeeld in onderstaande:
* Overall kampioenschap dressuur volwassenen
* Overall kampioenschap dressuur jeugd
* Allround kampioenschap mennen (dressuurproef en vaardigheid worden samengevoegd)
* Beste spring combinatie (snelste tijd en foutloos)

De huldiging zal plaatsvinden op de zondag na de rubriek bestrijgaande onder het zadel. De huldiging is te paard in wedstrijd tenue. Indien je niet aanwezig bent bij de prijsuitreiking kun je geen aanspraak meer maken op je gewonnen prijs.

VRIJWILLIGERS
Zonder vrijwilligers is het opstarten en uitvoeren van dit evenement onmogelijk. Ook de vrijwilligers die zich al opgegeven hebben willen zo af en toe eens kunnen genieten van al het moois wat er is georganiseerd. Er is dus altijd ruimte en vraag voor extra vrijwilligers die willen helpen dit evenement naar een hoger niveau te tillen. Vele handen maken licht werk !

Wij willen u daarom vragen of u ons wilt helpen voor een zelf aan te geven duur. Vergeet dus niet te melden op welke dagen en tijdstippen u graag wilt helpen. U kunt dit vermelden op het inschrijfformulier of aanmelden via:
info@haflinger-event.nl

SPONSOREN
Een evenement als dit is niet mogelijk zonder sponsoren. Dit is op meerdere manieren mogelijk. Ook is het mogelijk om met een stand aanwezig te zijn op het Haflinger-Event. Weet u nog iemand die wil sponsoren of wilt u zelf sponsoren dan is dit uiteraard van harte welkom.

Voor meer informatie voor sponsoren:
dianarezel@hotmail.com

 

Voor meer informatie of vragen over het Event:

info@haflinger-event.nl

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers is het opstarten en uitvoeren van dit evenement onmogelijk. Ook de vrijwilligers die zich al opgegeven hebben willen zo af en toe eens kunnen genieten van al het moois wat er is georganiseerd. Er is dus altijd ruimte en vraag voor extra vrijwilligers die willen helpen dit evenement naar een hoger niveau te tillen. Vele handen maken licht werk ! Wij willen u daarom vragen of u ons wilt helpen voor een zelf aan te geven duur. Vergeet dus niet te melden op welke dagen en tijdstippen u graag wilt helpen. U kunt dit vermelden op het inschrijfformulier of aanmelden via info@haflinger-event.nl

STALLING

Dit jaar vind het Haflinger Event weer op dezelfde accommodatie plaats als afgelopen jaar. Deze accommodatie is erg goed bevallen dus hier zijn wij erg blij mee. Er zijn hier voldoende stallen aanwezig. Dit is in de vorm van twee tenten met daarin de stallen of stallen in de manege alle voorzien van stro. Mensen die alle 3 de dagen aanwezig zijn op het Event hebben voorrang op mensen die 1 of 2 dagen aanwezig zijn. Omdat de inschrijving nu direct via Ideal betaald moet worden is er geen discussie meer over wie, wanneer heeft aangemeld en betaald zonder verdere eisen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt volgens de hierboven gestelde richtlijnen. Als u een stal/de stallen heeft gereserveerd, dan wordt bij afmelding het bedrag niet terugbetaald.
LET OP! Je aanmelding geldt voor jou en je paard als combinatie. Het is bij afmelding dus niet mogelijk om je startplaatsen te verkopen of je stal te verhuren.

OVERNACHTING
Let op ! Het is niet meer mogelijk gebruik te maken van de groepsaccomodatie bij RSC Meulendijks. Het Haflinger-Event biedt u wel de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag nacht te overnachten in uw eigen tent, caravan of camper of in de trailer. Graag op het inschrijfformulier aangeven op welke manier u wilt overnachten. Er zijn wc’s en douches aanwezig.

INDELING CLINICS
Met betrekking tot de clinics probeert de organisatie zo veel mogelijk rekening te houden met de grootte én het niveau van de groepen. Wij proberen zo de aandacht voor ieder paard en ruiter zo goed mogelijk te verdelen. Er geldt hierbij echter wel wie het eerst komt wie het eerst maalt. En Vol = Vol mochten er geen plaatsen meer beschikbaar zijn wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

TERUGBETALING INSCHRIJFGELDEN
Voor alle onderdelen (dat betekend voor alles wat er op het Event plaatsvindt en je je aangemeld hebt) tijdens het Event die geen deel uitmaken van KNHS wedstrijden geldt dat er vanaf inschrijving geen terugbetaling zal plaatsvinden bij volledige of gedeeltelijke afmelding. Voor de KNHS wedstrijden gelden de regels vastgesteld door het KNHS. Je aanmelding geld voor jou en je paard als combinatie. Het is bij afmelding dus niet mogelijk om je startplaatsen te verkopen of je stal te verhuren.

VRAGEN ?

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met info@haflinger-event.nl

SPONSOREN
Een evenement als dit is niet mogelijk zonder sponsoren. Dit is op meerdere manieren mogelijk. Ook is het mogelijk om met een stand aanwezig te zijn op het Haflinger-Event. Weet u nog iemand die wil sponsoren of wilt u zelf sponsoren dan is dit uiteraard van harte welkom. Voor meer informatie: dianarezel@hotmail.com
Via de website www.Haflinger-Event.nl zullen we u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Het inschrijfformulier voor het Haflinger Event 2021 kun je vinden op de onderstaande link:
Ga hier naar het inschrijfformulier

Wil je ook lid worden van het NHPS zodat we mooie en leuke dingen voor iedereen kunnen organiseren? Informatie en aanmelden bij het secretariaat: info@nhps.nl of tel. 0543 562350
Een link naar inschrijfformulier voor het lidmaatschap vind je op de homepage van de website.

Lidmaatschap NHPS

  • Er is een onderscheid in een lidmaatschap puur voor gebruikers en lidmaatschap voor fokkers en gebruikers.

Basislidmaatschap (kosten 2020 € 45,-) voor:

  • Leden die zeker niet willen deelnemen aan keuringen, geen veulen willen fokken, maar alleen willen deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport en recreatie en voorlichtingsbijeenkomsten. Men wordt dan geen lid van het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol en kan geen paard laten registreren. Wanneer men kiest voor het basislidmaatschap is men wel volwaardig lid van het NHPS. Basisleden hebben bij ledenvergaderingen stemrecht over alle zaken van de vereniging, behalve over specifieke fokkerij-aangelegenheden. Dit is voorbehouden aan leden met een basislidmaatschap + lidmaatschap HPT.

Basislidmaatschap + lidmaatschap HPT (kosten 2020 € 80,-, inclusief blad Haflinger Pferde) voor:

  • Leden die paarden willen registreren bij het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol, een veulen willen fokken, paarden willen laten opnemen in het stamboek of deelnemen aan keuringen. Vanzelfsprekend kan men ook deelnemen aan alle verdere activiteiten van het NHPS.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.