Inschrijven

Hieronder staan de inschrijfformulieren voor de diverse NHPS activiteiten.

  Inschrijfformulier Lidmaatschap NHPS

  Met het versturen van dit formulier verklaart u bekend en akkoord te zijn
  met de statuten en reglementen van het NHPS. Deze zijn te vinden op onze website.

  Uw gegevens:

  dhr.mevr.

  Waar wenst u zich voor in te schrijven:

   Combinatielidmaatschap
  Kosten voor het jaar 2022 € 80, inclusief afdracht HPT en het tijdschrift Haflinger Pferde

   Basislidmaatschap:
  Kosten voor het jaar 2022 € 45 voor gebruikers.

  Vastgelegd tijdens de ledenvergadering oktober 2019. Voor het opzeggen lidmaatschap zie de statuten op onze website. Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy verklaring van het NHPS die u op onze website kunt vinden.

  Ik ga akkoord:

  Datum van tekening lidmaatschap:

  Verdere zaken die u ons wilt laten weten:

  Rij- en menvereniging NHPS

  Naast het stamboek NHPS (Nederlands Haflinger Paarden Stamboek) is met goedkeuring van de KNHS de Rij- en menvereniging NHPS opgericht. Dit is een vereniging die statutair los staat van het NHPS stamboek en als aparte vereniging is vastgelegd bij de notaris.
  Wij hopen dan ook op vele aanmeldingen zodat de werkgroep Sport- en Recreatie nog veel mooie evenementen en wedstrijden voor de haflingerliefhebber kan blijven organiseren. Als je een combinatie neemt van lid Rij- en menvereniging NHPS èn lid van het NHPS ontvang je een mooie korting op het totale lidmaatschap. Het lidmaatschap is per kalenderjaar, dus van 01-01-2022 t/m 31-12-2022 enz.
  Je ontvangt een korting op het totale lidmaatschap in de volgende situaties:

  Je bent lid van de Rij- en menvereniging NHPS, je bent eigenaar van een Haflinger èn je bent basis- of combinatielid van het NHPS.
  Je bent lid van de Rij- en menvereniging NHPS, je bent eigenaar van een Haflinger èn een gezinslid is basis- of combinatielid van het NHPS.
  Je bent lid van de Rij- en menvereniging NHPS, een gezinslid is eigenaar van een Haflinger èn het gezinslid is basis- of combinatielid van het NHPS.

  Rij- en menvereniging NHPS
  Lid van het NHPS
  (of gezinslid is lid van NHPS)
  KNHS (bedrag voor 2022) € 25,75 € 25,75
  Rij-en menvereniging NHPS (2022) € 55 € 55
  Korting 2022 -€ 30

  Totaal contributie Rij- en men

  vereniging NHPS exclusief contributie Stamboek NHPS

  € 80,75 € 50,75

  Voor tarieven lidmaatschap NHPS zie onze tarievenlijst

  Vanaf 1 juli van het lopende jaar ontvang je nog € 15,00 korting op het NHPS lidmaatschap, zowel op het basis- als het combinatielidmaatschap.
  Je kunt je aanmelden voor de Rij- en menvereniging NHPS door het formulier onderaan de pagina in te vullen en te verzenden. Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar rijvereniging@nhps.nl
  Als je voor het eerst lid wordt van een rij- en menvereniging, dan kun je je lidmaatschap bij de Rij- en menvereniging NHPS per direct in laten gaan. Je betaalt dan lidmaatschap t/m 31-12-2021, daarna per kalenderjaar van 01-01-2022 t/m 31-12-2022 enz.

  Ben je lid van een andere vereniging maar wil je je graag inschrijven bij de Rij- en menvereniging NHPS, let dan op !! Stuur tijdig een mail naar je huidige vereniging met daarin beëindiging van je lidmaatschap.

  Met het versturen van dit formulier verklaar je bekend en akkoord te zijn met de statuten en reglementen van de Rij- en menvereniging NHPS. Deze zijn te vinden op onze website.

  Vastgelegd tijdens de ledenvergadering oktober 2019. Voor het opzeggen lidmaatschap zie de statuten op onze website. Met deze inschrijving ga je akkoord met de Privacy verklaring van de Rij- en menvereniging NHPS, die je op onze website kunt vinden.

   Schrijf je met onderstaand formulier in als lid Rij- en menvereniging NHPS.

   dhr.mevr.

   NHPS lid
   JaNee

   Privacy Preferences
   When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.