Fokkerij

Sport

Recreatie

Genusslandhotel Hochfilzer

Of u nu gewoon lekker wilt ontspannen en van de heerlijke Oostenrijkse keuken wilt genieten, rondom de Wilden Kaiser uw sport wil beoefenen of heerlijk wil paardrijden op een Haflinger, ons hotel is de ideale plaats voor uw mooiste dagen van het jaar.

Welkom bij Hauserwirt

Hotel Hauserwirt ligt prachtig in een typisch Tiroler berglandschap, met paarden, een manege, koetsen en een eigen agrarisch bedrijf. “Het geluk van de aarde, ligt op de rug van de paarden”, zo luidt een oud spreekwoord, dat bij de familie Wagner in Münster wel bedacht kon zijn. Een eigen Haflingerfokkerij, rijpony’s voor de kleintjes en een eigen rijschool, behorend bij het gastvrije hotel, waar je in de eetzaal met uitzicht op de paardenstallen kunt genieten van producten van eigen bedrijf.

Bij de Hauserwirt wordt gastvrijheid nog met HOOFDLETTERS geschreven.

Een fantastische aanbod, in het mooiste dal van Tirol – voor de hele familie

Op één van de mooiste plekjes in het Ötztal biedt het hotel Edelweiss & Gurgl u alle comfort van een uitstekend viersterrenhotel. Met het door hotel Edelweiss & Gurgl zelf ontwikkelde en georganiseerde familie- en activiteitenprogramma, in combinatie met de Premium Activity Card met z’n vele extra’s, zult u een onvergetelijke ontspannen familievakantie in een droomomgeving beleven.Voor de huisdeur wachten talrijke gletsjers en bergmeren op u. Verder biedt Edelweiss & Gurgl: een manege, zonneterras, restaurant en nog veel meer.

Direct bij het hotel kunt u in de gondelbaan Hohe Mut stappen, die u naar mooie wandelplekken voert.

Landhotel Haflingerhof in de Allgäu – Zuid-Duitsland

Een schitterend gelegen hotel met een meer dan voortreffelijke keuken, waar de vakantieganger nog echt gast is, en waar de familie Linder met hun team alles in het werk stelt het u naar de zin te maken. En dat gepaard aan de Haflingerfokkerij, die hier al meer dan 40 jaar enthousiast en succesvol bedreven wordt met dekhengsten, fokmerries, veulens. Maar ook gelegenheid tot het maken van buitenritten, of het nemen van lessen, onder het zadel of aangespannen. Voor iedere Haflingerliefhebber een waar paradijs, zeker ook voor kinderen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.