Fokkerij

Sport

Recreatie

We heten u van harte welkom op de website van het NHPS!

Het NHPS is een vereniging, speciaal voor Haflingers en opgericht om op te komen voor de belangen van fokkers en gebruikers van dit bijzonder mooie paardenras.
Het NHPS staat voor:

  • Fokkerij van de raszuivere Haflinger
  • Stimuleren van het gebruik van de Haflinger
  • In de sport
  • Recreatief
  • Samen veel plezier beleven met onze Haflingers

Het NHPS heeft de registratie van de paarden ondergebracht bij het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol (HPT), waar we één van de buitenlandse verenigingen van het HPT zijn.

We vallen hiermee ook onder de regels voor fokkerij en keuringen, zoals die in Tirol voor de leden van het HPT gelden. Ook is het NHPS aangesloten bij de wereldvereniging voor Haflingers, de Haflinger Welt- Zucht- und Sportvereinigung (HWZSV).

Op deze website vindt u (actuele) informatie over keuringen, wedstrijden en andere activiteiten. U vindt er een overzicht van via het NHPS geregistreerde hengsten, de agenda, uitslagen, sponsors uit binnen- en buitenland en nog veel meer. Met natuurlijk ook veel prachtige foto’s.

Neemt u regelmatig een kijkje op onze site, dan blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het NHPS-team wenst u veel plezier bij het lezen van onze informatie

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.