Scroll Top

2 nieuwe Prädikat-merries

Hoofde en Kampioenen-47

Links PE19477/T Sylvana van de familie Van den Berg en rechts P18422/T Alisha van Gijsbert Bouw

Onze zomerkeuring was een aaneenrijging van hoogtepunten die we helaas niet allemaal nog een keer kunnen toelichten. Maar deze willen we toch nog een keer extra aandacht voor vragen. In de middagpauze op de zaterdag werden er twee merries naar voren gehaald. En wel PE19477/T Sylvana van de familie Van den Berg en P18422/T Alisha van Gijsbert Bouw.

Beide merries mogen zich vanaf nu Prädikat-Stute noemen. Een bijzonder resultaat! Deze titel wordt namelijk uitgereikt op basis van de prestaties van de nakomelingen. Het is dus niet een predicaat op basis van de keuringsresultaten van de merrie zelf maar juist van de nakomelingen van de merries, extra bijzonder dus.

PE19477/T Sylvana kennen we niet alleen als de wereldkampioene van 2015 maar heeft bijvoorbeeld een dochter die het elitepredicaat behaald heeft in Tirol. En P18422/T Alisha kennen we als moeder van de erkende hengst Starkey van Seadrift. Twee merries die niet alleen zelf in de keuringsring goed gepresteerd hebben maar die ook in de fokkerij hun kracht bewezen hebben.

Bij deze willen we de familie Van den Berg en Gijsbert Bouw nogmaals feliciteren met dit succes en we hopen nog veel nafok van Sylvana en Alisha in de keuringsring te mogen zien.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.