Informatie rij- en menvereniging NHPS

Rij- en menvereniging NHPS
Lid van het NHPS
(of gezinslid is lid van NHPS)
KNHS (bedrag voor 2023) € 27,50 € 27,50
Rij-en menvereniging NHPS (2023) € 55 € 55
Korting 2023   – € 30
Totaal contributie Rij- en men

vereniging NHPS exclusief contributie Stamboek NHPS

€ 82,50 € 52,50

Voor tarieven lidmaatschap NHPS zie onze tarievenlijst

Vanaf 1 juli van het lopende jaar ontvang je nog € 15,00 korting op het NHPS lidmaatschap, zowel op het basis- als het combinatielidmaatschap.
Je kunt je aanmelden voor de Rij- en menvereniging NHPS door het formulier onderaan de pagina in te vullen en te verzenden. Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar rijvereniging@nhps.nl
Als je voor het eerst lid wordt van een rij- en menvereniging, dan kun je je lidmaatschap bij de Rij- en menvereniging NHPS per direct in laten gaan. Je betaalt dan lidmaatschap t/m 31-12-2022, daarna per kalenderjaar van 01-01-2023 t/m 31-12-2023 enz.

Ben je lid van een andere vereniging maar wil je je graag inschrijven bij de Rij- en menvereniging NHPS, let dan op !! Stuur tijdig een mail naar je huidige vereniging met daarin beëindiging van je lidmaatschap.

Met het versturen van dit formulier verklaar je bekend en akkoord te zijn met de statuten en reglementen van de Rij- en menvereniging NHPS. Deze zijn te vinden op onze website.  

Vastgelegd tijdens de ledenvergadering oktober 2019. Voor het opzeggen lidmaatschap zie de statuten op onze website. Met deze inschrijving ga je akkoord met de Privacy verklaring van de Rij- en menvereniging NHPS, die je op onze website kunt vinden.

  Schrijf je met onderstaand formulier in als lid Rij- en menvereniging NHPS.

  dhr.mevr.

  NHPS lid
  JaNee

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.