Scroll Top

NHPS Ereleden

AD1_0046

We hebben als NHPS een bijzonder jaar. Ons 10-jarig bestaan hebben we het gehele jaar op meerdere bijzondere manieren met onze leden mogen vieren; van onze eerste jeugdkeuring, een zeer geslaagd Haflinger Event tot aan de feestmiddag in september.

Afgelopen vrijdag 27 oktober was het tijd voor onze najaarsvergadering en ook hier hebben we nogmaals stil gestaan bij de afgelopen 10 jaar. En wel op een heel bijzondere manier, namelijk met de benoeming van een tweetal heel bijzondere dames tot erelid van het NHPS.

Hetty Doeze Jager heeft als voorzitter altijd alle tijd en aandacht voor alle leden gehad en wist met name altijd het NHPS als een warm thuis voor (nieuwe) leden te laten voelen. En Truus Grevers is als secretaris jarenlang het aanspreekpunt voor alle leden geweest voor alles rondom registratie, lidmaatschappen en keuringen.

Hetty en Truus hebben in de afgelopen 10 jaar een ongelofelijke hoeveelheid werk verzet voor het NHPS, een ongelofelijke hoeveelheid tijd besteed aan het opzetten van ons stamboek en het uitbouwen ervan tot waar we vandaag de dag staan.

Beiden zijn onderscheiden met een oorkonde van het HPT/NHPS en mogen zich vanaf nu erelid van het NHPS noemen, een eretitel voor alle inzet en werk de afgelopen 10 jaar!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.