Scroll Top

Ledenvergadering 2024

Ledenvergadering-24

Op zaterdag 23 maart vond onze ledenvergadering plaats op stal Groenendaal in Bunschoten-Spakenburg. De opkomst was goed en de sfeer was gezellig.

Annemiek, onze penningmeester, presenteerde positieve jaarcijfers. Daarnaast stemden de leden in met aanpassingen in het huishoudelijk reglement.

Een belangrijk moment was de bestuurswisseling. Marten-Jan nam afscheid als voorzitter van NHPS, na 9 jaar waarin hij eerst als penningmeester en later als voorzitter heeft gediend. Jan bedankte Marten-Jan voor zijn inzet en betekenis voor NHPS, waarbij ook een passend afscheidscadeau niet ontbrak. Jan zal tijdelijk als vicevoorzitter de taken van Marten-Jan overnemen, totdat een nieuwe voorzitter is gevonden.

Om het bestuur op volle sterkte te houden, werd Erik Bosch gekozen als algemeen bestuurslid. Naast de bestuurswisseling werd ook het jaarboekje gepresenteerd dat dit jaar gesponsord wordt door de Haflinger Hengstenhouderij Leestensch Hof.

Geart gaf enkele mededelingen over de fokkerij, terwijl Kim sprak over sport en recreatie. Na de rondvraag werd de vergadering afgesloten en genoten alle aanwezigen samen van een drankje en gelegenheid tot bijpraten.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.