Haflinger Event 2021

Flyer september (1)

HAFLINGER-EVENT verplaatst naar  10-11-12 september 2021

Het is nog onduidelijk wat er op de geplande datum in juni voor het Haflinger-Event 2021 mogelijk is i.v.m. Coronamaatregelen. Graag willen wij het Haflinger-Event 2021 organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Met diverse huidige maatregelen is dat niet mogelijk.
Gelukkig worden er al enkele maatregelen versoepeld en is het inmiddels ook weer mogelijk om meetmomenten te organiseren. Ook daar zijn we druk mee bezig en deze datums worden binnenkort gepubliceerd.
Om de kans te vergroten dat we een mooi Haflinger-Event kunnen organiseren hebben we besloten deze te verplaatsen naar  10-11 en 12 september 2021. Uiteraard op dezelfde mooie en gezellige locatie van RSC Meulendijks te Heeze.
Deze wijziging geeft nog wel wat organisatorisch werk, maar we gaan er vanuit dat we binnen enkele weken alles weer geregeld hebben. Daarna komt het inschrijfformulier online. Hiervan brengen wij jullie middels Facebook/Instagram NHPS Fokkerij, Sport & Recreatie en www.nhps.nl op de hoogte.

Op naar een prachtig NHPS Haflinger-Event 2021 !!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.